HOLLYWOODBEHANDLING

Hollywood behandling är en skönhetsbehandling som syftar till att ge huden en jämn och strålande ton och textur.

Den kan innefatta olika typer av hudvårdsprodukter och tekniker såsom exfoliering, rengöring, massage och ansiktsmasker.

Målet är att ge huden en ungdomligare och fräschare utseende. Hollywood behandling kan också innefatta olika typer av kosmetiska ingrepp som injektioner med fillers eller botox för att minska tecken på åldrande och förbättra utseendet på huden.

 

Vad kan man förvänta sig av en hollywood behandling

Vad du kan förvänta dig av en Hollywood behandling kan variera beroende på vilka typer av produkter och tekniker som används av den kliniken ni besöker.

Generellt sett kan du förvänta dig att huden blir mer återfuktad och mjuk efter behandlingen och att den får en jämnare ton och textur. Du kan också förvänta dig att huden ser fräschare och yngre ut efter behandlingen. Om du väljer att göra kosmetiska ingrepp som injektioner med fillers eller botox under behandlingen kan du förvänta dig att tecken på åldrande som rynkor och fina linjer minskar eller försvinner. Det är viktigt att komma ihåg att resultatet av en Hollywoodbehandling kan variera från person till person och att det kan krävas flera behandlingar för att uppnå önskat resultat.